İstanbul Taşıma Yemek Firmaları


İstanbul Taşıma Yemek Firmaları nelerdir



İstanbul taşıma yemek firmaları işyerinizde verimli alan kullanımı için oldukça kaliteli ve pratik yemek hizmeti vermektedir. Bu hizmetin sağladığı avantajlar ile depolama, hazırlık, pişirme ve çöp ayrıştırma için zaman ayırmak durumunda olduğunuz alanlardan tasarruf sağlamaktadır. 

İstanbul taşıma yemek firmaları, taşıma yemek hizmeti verirken firma, şirket ya da organizasyon yetkilileri tarafından talep edilmesi halinde benmariden, bulaşık makinesine, su sebillerine, yemekhane dekorundan, yemeğin servisini yapacak eğitimli servis personellerinden, gerekli servis ekipmanının tedarikine kadar tam bir hizmet sunmaktadır. 

Yemek taşıma firmaları, yemeklerin taşınması ve müşteriye ulaştırılması süreci hem lezzet hemde mikrobiyolojik koruma açısından çok önemli olup; paslanmaz çelikten üretilen gastronom kaplar içerisine konan hazır yemekler 75 derecenin üstünde termoboxlara koyulduktan sonra mühürlenip dağıtım araçlarına yüklenmektedir. Üretim tesisinden çıktıktan sonra mühürlenen termobokslar gidilecek konuma ulaştıktan sonra, kurumun proje yöneticisine teslim edilinceye kadar açılmamaktadır.


Yemek Hizmetinin Avantajları



İstanbul taşıma yemek firmaları kendi mutfağında yemekleri üretip sıcaklığını ve özelliğini koruyarak kısa bir süre içerisinde müşterilerine, yemek alanlarına taşıyıp sunumunu yapmaktadır. Bu tür yemek taşıma hizmetleri oldukça avantajlıdır. Avantajları ise;
·        Her yemek türü kendi alanlarında uzmanlaşmış aşçılar tarafından üretilir.
·        Maliyet olarak yemek taşıma hizmeti daha avantajlıdır.

·        Toplu satın alma ilkesi ile alınan malzemeler hem kaliteli hem de uygun fiyatlıdır.
·        Yemek saatleri esnektir günün herhangi bir saatinde yemek taşıma hizmeti almak mümkündür.
Yemek üretimi için ayırmak zorunda olduğunuz alana da ihtiyaç duyulmamaktadır.


Comments

Popular posts from this blog

Sünnet Lokması Nedir?

Tabldot Yemek Hizmeti

İstanbul Catering Hizmeti