Tabldot Yemek Hizmeti


Tabldot Yemek Hizmeti nelerdir

Tabldot yemek hizmeti konusunda öncelikle tabldot kelimesinin ne anlama geldiğini belirtmekte fayda vardır. Fransızcada misafir sofrası anlamına gelen tabldot, aynı zamanda seçmesiz yemek olarak bilinir. 


Yemek firmaları genelde standart kombinasyon yaptığı yemekler için tabldot ifadesini kullanmaktadır. Bu yemek servisinde daha önceden belirlenmiş olan yemekler bulunur ve kişiye seçim hakkı tanınmaz. Yani firma tarafından hangi yemekler hazırlanmış ise o yemeklerin tüketildiği bir yemek servisidir.


Tabldot yemek hizmeti genelde iş yerlerinde karşımıza çıkar. Yapılan işe bağlı olarak günlük alınması gereken kalorinin hesaplanarak çıkarıldığı yemekler, her çalışan için standarttır.
 Bu şekilde iş yerleri kendi çalışanlarına daha önceden yemek firması ile görüşmeler yaparak tabldot yemek hizmeti sunar.

 Tabi tabldot yemek hizmeti sadece iş yerlerinde değil, çeşitli kamu kurumlarında ve askeri kışlalarda da karşımıza çıkar. Bunun yanında bazı organizasyon ve etkinlikler için de yine tabldot yemek hizmeti tercih edilir.

Comments

Popular posts from this blog

Sünnet Lokması Nedir?

Kese Kağıdı: Tarihi, Üretimi ve Yenilikçi Uygulamaları